Aurora Tag 2

Aurora Norwich

Am zweiten Tag des Aurora Treffens standen folgende Punkt auf der Tagesordnung:

1. Berichte aus den Arbeitsgruppen
  2. Verleihung des Aurora “Diversity & Inclusion Award”
  3. Strategiediskussion
  4. Podiumsdiskussion zur Rolle der “Humanities”
  5. Verabschiedung des scheidenden Aurora Präsidenten Jap Winter (VU Amsterdam)

Die Berichte aus den Arbeitsgruppen teilten sich auf in:

• Student Initiatives
  • Diversity & Inclusion
  • Communications
  • Internationalisation
  • SIRR (siehe vorheriger Blog zu Tag 1)
  • Sustainability
  • Innovations in Teaching and Learning

The Scientist in Residence for the winter term of 2017/18 has been nominated by the Rectorate, paluno – The Ruhr Institute for Software Technology and the Interdisciplinary Centre for Educational Research (IZfB) of the University of Duisburg-Essen. The position will be held by Jan Gulliksen. He is a professor of Human Computer Interaction at KTH Royal Institute of Technology, Stockholm, and an expert in digitalisation.

Dieser Beitrag wurde unter Strategie abgelegt und mit , verschlagwortet. Setze ein Lesezeichen auf den Permalink.